top of page
Core Restore PowerMama Even Gym Uden Veghel.jpg

PowerMama "Core Restore" Uden

Logo Even Gym Nieuw witte letters transparant.png

CORE RESTORE CURSUS, 4 WEKEN
 

Ben jij (recent) bevallen en wil jij het sporten weer oppakken. Vind jij het belangrijk jouw (sport) trainingen rustig op te bouwen met aandacht voor herstel van de buikspieren, de bekkenbodem, houding en mobiliteit. Dan is de Core Restore training de eerste stap op weg naar herstel.

In deze cursus krijg je:

- Een persoonlijke intake
- Een diastase-check, buikspieronderzoek en houdingsanalyse.
- 4 x groepstraining. Hierin trainen we de buikspieren, bekkenbodem en hebben aandacht voor het vergroten van de mobiliteit.

Dit programma is €95,-

De trainingen van het eerstvolgende PowerMama "Core Restore" cursus zijn op:

Zo12 mei (11:00-12:30), Za 18 mei, Za 25 mei, Vr 31 mei (13:30-15:00). Deze trainingen zijn van 10:00-11:30 bij Even Gym Uden / Veghel, tenzij anders aangegeven. 

Een tweede "Core Restore" cursus start op: De eerste training is op zondag 12 mei van 11:00 tot 12:30 uur. De trainingen van deze cursus zijn op Do 16 mei, Do 23 mei en Do 30 me van 19:45 tot 21:15 uur.

Op vrijdagochtend 7 juli en 16 augustus starten er nog twee cursussen "Core Restore" van 9:30 tot 11:00 uur.

Ontdek de voordelen van sporten na je zwangerschap en laat je begeleiden door onze deskundige Power Mama coach Marleen Arends (eigenaar Urban Forest Beauty).

Meld je aan door een mailtje te sturen naar urbanforestuden@outlook.com en investeer in gezond en actief herstel na jouw zwangerschap!

Even Gym Uden / Veghel werkt samen met Urban Forest Beauty. Zij hebben een exclusieve zwangerschaps- bank en zijn gespecialiseerd in het geven van zwangerschapsmassages, -gezichtsbehandelingen en after birth massages.

bottom of page