Even Gym CrossFit
in Uden

Even Gym CrossFit is gevestigd in het pand van Teugel Resort Uden. Het ligt in de Maashorst.  Dit natuurgebied is het oergebied van Brabant. Het pure, authentieke en wilde van de Maashorst sluiten perfect aan bij Even Gym CrossFit. CrossFit is een manier van fitness die gewichtheffen, conditietraining en oefeningen met het eigen lichaamsgewicht combineert in één training. Deze training heet een WoD (Workout of the Day) en is iedere les anders. Tijdens de training  worden functionele bewegingen door iedereen op zijn/haar eigen niveau uitgevoerd. Het uitgangspunt van CrossFit is om ieders fitnessniveau op zo veel mogelijk onderdelen omhoog te brengen.

 

De lessen bestaan uit een warming-up, een technisch gedeelte om de CrossFit bewegingen te leren of te perfectioneren en de WoD. Iedere les is voor iedereen altijd weer leuk en uitdagend op zijn/haar eigen niveau. Door alle individuele aandacht en kleine groepen voelt CrossFit bij Even Gym Uden als sporten met een personal trainer.

 

Gedurende de les wordt er afwisselend gebruik gemaakt van o.a. dumbbells, barbells, kettlebells, touwen, de Tank en bij lekker weer natuurlijk ook van het fantastische natuurgebied de Maashorst. De oefeningen bestaan voornamelijk uit natuurlijke lichaamsbewegingen zoals duwen, (op)trekken, rennen en tillen. Het doel van Even Gym CrossFit is om jou (ongeacht je leeftijd of fysieke gesteldheid) te helpen om zo fit en gezond mogelijk te worden en te blijven. Even Gym Uden is gespecialiseerd in het begeleiden van niet-sporters.

 

Even Gym Uden ligt voor inwoners uit Vorstenbosch, Mariaheide, Veghel, Uden, Nistelrode en Loosbroek centraal gelegen in buurtschap Bedaf in Uden. Wil je een keer zelf ervaren hoe goed je CrossFit op jouw eigen niveau kunt doen en wat dit gaat doen voor je Fitheid? Schrijf je dan in voor een vrijblijvende proefles.

CFK_logo_v_tag_color_darkbg.png

CONTACT

black-300x150 crossfit journal.png
Adres:
Bedafseweg 22

5406 TM, Uden

Telefoon:

06-46149628

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Google Places Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

Thanks for submitting!