top of page
logo crossfit even gym uden nieuw voor website.png

Even Gym CrossFit
in Uden / Veghel

- Official CrossFit Affiliate -

"Once you are part of our team,

we're gonna do all we can to keep you fit, healthy and happy!"

Even Gym CrossFit
in Uden / Veghel

Even Gym CrossFit is een officiële CrossFit affiliate en is onderdeel van Even Gym Uden, dat is gevestigd in het pand van Fletcher Hotel Teugel Uden / Veghel.

 

Even Gym Uden ligt in de Maashorst.  Dit natuurgebied is het oergebied van Brabant. Het pure, authentieke en wilde van de Maashorst sluiten perfect aan bij Even Gym Uden. CrossFit is een manier van fitness die gewichtheffen, conditietraining en oefeningen met het eigen lichaamsgewicht combineert in één training. Deze training heet een WoD (Workout of the Day) en is iedere les anders. Tijdens de crosstraining worden functionele bewegingen door iedereen op zijn/haar eigen niveau uitgevoerd. Het uitgangspunt van CrossFit is om ieders fitness niveau op zo veel mogelijk onderdelen omhoog te brengen.

De lessen bestaan uit een warming-up, een technisch gedeelte om de CrossFit bewegingen te leren of te perfectioneren en de WoD. Iedere les is voor iedereen altijd weer leuk en uitdagend op zijn/haar eigen niveau. Door alle individuele aandacht en kleine groepen voelt CrossFit bij Even Gym Uden als sporten met een personal trainer.

Gedurende de les wordt er afwisselend gebruik gemaakt van o.a. dumbbells, barbells, kettlebells, touwen, de Tank en bij lekker weer natuurlijk ook van het fantastische natuurgebied de Maashorst. De oefeningen bestaan voornamelijk uit natuurlijke lichaamsbewegingen zoals duwen, (op)trekken, rennen en tillen. Het doel van Even Gym CrossFit is om jou (ongeacht je leeftijd of fysieke gesteldheid) te helpen om zo fit en gezond mogelijk te worden en te blijven. Even Gym Uden is gespecialiseerd in het begeleiden van niet-wedstrijd sporters.

Even Gym CrossFit ligt voor inwoners uit Vorstenbosch, Mariaheide, Veghel, Uden, Nistelrode, Berlicum, Volkel, Heeswijk-Dinther, Zeeland, Oss en Loosbroek centraal gelegen in buurtschap Bedaf in de Maashorst in Uden. Wil je een keer zelf ervaren hoe goed je CrossFit op jouw eigen niveau kunt doen en wat dit gaat doen voor je Fitheid? Schrijf je dan in voor een vrijblijvende proefles.

CFK_logo_v_tag_color_darkbg.png

CONTACT

black-300x150 crossfit journal.png
Adres:
Bedafseweg 22

5406 TM, Uden

Telefoon:

06-46149628

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Google Places Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
Contact
bottom of page