top of page
Yoga Even Gym Uden

Yoga Even Gym Uden staat balans. De balans tussen Yoga en CrossFit. De balans tussen Body & Mind en het evenwicht tussen een workout en ontspanning.

Yoga is de perfecte les om je lichaam en geest in balans te brengen en te houden. Even Gym biedt Pilates, Hatha, Vinyasa, Yin en Kundalini Yoga-lessen. En in de toekomst mogelijk ook Restorative Yoga. Tevens is Yoga een belangrijk deel van onze BodyBalance- (Tai Chi, Yoga en Pilates), ‘HIIT en CHILL’- (High Intensity Interval Training, Yoga, Triggerpoint en ademhalingsoefeningen) en Stretched-Out (Dynamic Stretching meets Yin Yoga) lessen. Onze instructeurs zijn Lieke van den Akker, Doriana Velez, Dilara Ayan, Shajeda van der Made, Marleen Arends en Julian van Oostrum.

 

Onze Switch-Off les (met max. 8 deelnemers per les) gaat nog een stap verder. Tijdens een meditatiesessie van 30 minuten geeft Marleen Arends van Urban Forest Beauty Uden iedereen een heerlijke nek- en hoofdhuidmassages. Zo'n heerlijk ontspannende les heb je nog nooit eerder ervaren! In haar Beautysalon geeft Marleen ook heerlijk ontspannende 1 op 1 Switch-off sessies, die ook nog uit te breiden zijn met een powernap op de Gharieni Welnamis ontspanningsbank met binaural beats.

WIl je een van deze Yogalessen ook een keer ervaren? Schrijf je dan nu in voor een vrijblijvende proefles.

Even Gym Uden ligt op het terrein van Hotel Fletcher Teugel Uden / Veghel, met ruime gratis parkeergelegenheid voor de deur. De yogastudio ligt centraal voor Uden, Veghel, Mariaheide, Nistelrode, Oss, Heesch, Loosbroek en Vorstenbosch.

About

CONTACT

Adres:
Bedafseweg 22

5406 TM, Uden

Telefoon:

06-46149628

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Yelp Social Icon
  • Google Places Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
bottom of page