top of page
Yoga Studio
Even Gym Uden

Even Gym Uden staat balans. De balans tussen onze Yoga Studio boven de beautysalon en onze overdekte Outdoor CrossFit Box. De balans tussen Body & Mind en het evenwicht tussen een workout en ontspanning.

Yoga is de perfecte les om je lichaam en geest in balans te brengen en te houden. Even Gym biedt Pilates, Hatha, Warrior, Power Yoga, Vinyasa, Yin Yoga en Kundalini Yoga-lessen. En op evenementen basis ook Restorative Yoga. Tevens is Yoga een belangrijk deel van onze BodyBalance - (Tai Chi, Yoga en Pilates), ‘HIIT en CHILL’- (High Intensity Interval Training, Yoga, Triggerpoint en ademhalingsoefeningen) en Stretched-Out (Dynamic Stretching meets Yin Yoga) lessen. Onze instructeurs zijn Doriana Velez, Sanne van Drenth, Kim Leenders, Mirjam van Ree Verweij, Shajeda van der Made, Marleen Arends en Julian van Oostrum.

 

Onze Switch-Off les (met max. 8 deelnemers per les) gaat nog een stap verder. Tijdens een meditatiesessie van 30 minuten geeft Marleen Arends van Urban Forest Beauty Uden iedereen een heerlijke nek- en hoofdhuidmassages. Zo'n heerlijk ontspannende les heb je nog nooit eerder ervaren! In haar Beautysalon geeft Marleen ook heerlijk ontspannende 1 op 1 Switch-off sessies, die ook nog uit te breiden zijn met een powernap op de Gharieni Welnamis ontspanningsbank met binaural beats.

WIl je een van deze Yogalessen ook een keer ervaren? Schrijf je dan nu in voor een vrijblijvende proefles.

Hatha Yoga:
Hatha Yoga is de basis voor vele yogastijlen en legt de nadruk op fysieke houdingen en ademhaling. Deze vorm is meestal rustiger en meer ontspannen, ideaal voor beginners. Hatha Yoga biedt een balans tussen lichaam en geest en helpt bij het verbeteren van flexibiliteit en kracht.

 

Vinyasa Yoga:
Vinyasa Yoga is een dynamische en vloeiende stijl waarbij ademhaling en beweging gesynchroniseerd worden. De houdingen volgen elkaar snel op in een dansachtige stroom, wat helpt bij het opbouwen van kracht en uithoudingsvermogen. Deze actieve vorm van yoga biedt een meer fysieke workout.

 

Kundalini Yoga:
Kundalini Yoga staat bekend om het ontwaken van de innerlijke energie en combineert zowel fysieke houdingen als ademhalingsoefeningen. Het richt zich op het openen van de energiekanalen, genaamd chakra's. Deze vorm van yoga is zowel fysiek als mentaal intensief en kan een spirituele ervaring bieden.

 

Yin Yoga:
Yin Yoga richt zich op het langer vasthouden van houdingen, vaak tot 5 minuten, om de diepere bindweefsels te stretchen. Het stimuleert de flexibiliteit en bevordert innerlijke rust en meditatie. Yin Yoga is een rustige en meditatieve stijl, ideaal voor herstel en reflectie.

 

Restorative Yoga:
Restorative Yoga is gericht op volledige ontspanning en herstel van lichaam en geest. Met behulp van props zoals kussens en dekens worden de houdingen lang vastgehouden, waardoor het lichaam de kans krijgt om te ontspannen en te genezen. Deze zachte vorm is perfect voor stressvermindering en diepe ontspanning.

Pilates:
Pilates is een bewegingsmethode die zich focust op core-stabiliteit, balans, controle, kracht, flexibiliteit en ademhaling. Het is minder gericht op spiritualiteit dan yoga en is meer een fysieke workout. Pilates kan helpen bij het verbeteren van de houding en het versterken van spieren.

Even Gym Uden ligt op het terrein van Hotel Fletcher Teugel Uden / Veghel, met ruime gratis parkeergelegenheid voor de deur. De yogastudio ligt centraal voor Uden, Veghel, Mariaheide, Nistelrode, Oss, Heesch, Loosbroek en Vorstenbosch.

CONTACT

Adres:
Bedafseweg 22

5406 TM, Uden

Telefoon:

06-46149628

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Yelp Social Icon
  • Google Places Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
bottom of page