top of page
CrossFit en Yoga workshops & bedrijfsevents 
Uden - Veghel:

Workshop, Teamuitje, vriendenweekend of bedrijfsevent op locatie, in onze Yoga Studio of in de meest bijzondere overdekte outdoor gym van Nederland

Even Gym is gevestigd op het terrein van het Fletcher Hotel Uden / Veghel (voorheen de Vrije Teugel). Bij Even Gym worden workouts zoals CrossFit, StrongFit, Yoga en BodyBalance (Yoga, Pilates en Tai Chi) gegeven.

Voor teamuitjes doet Even Gym dit al vele jaren samen met Fletcher Hotels. Een keer op een sportieve manier met jouw team, vrienden of vriendinnen er tussen uit? Dit kan met een sportief of juist relaxed uitje waarbij iedereen op zijn/haar niveau mee kan doen.

Staat er Yoga op het programma tijdens jullie vriendinnenuitje? Wat dacht je ervan om dit te combineren met een make-up workshop bij onze partner (in hetzelfde gebouw) schoonheidssalon Urban Forest Beauty  

Na het sportieve deel het uitje voortzetten met een andere activiteit? Op hetzelfde terrein ligt het klimpark en heeft het hotel een bowlingcentrum met een gloednieuw indoor Racepark. Hier kan er in een hypermoderne simulator geracet worden op diverse circuits in verschillende racewagens.

Het uitje afsluiten met een hapje en een drankje? Ook dat regelen we in samenwerking met het hotel graag als afsluiting van jullie CrossFit of Yoga uitje.

Even Gym en het Teugel Resort liggen midden in natuurgebied "de Maashorst" aan de rand van Uden centraal tussen Oss, Veghel en Uden.

logo crossfit even gym uden nieuw voor website.png

CONTACT

Adres:
Bedafseweg 22

5406 TM, Uden

Telefoon:

06-46149628

bottom of page